logo.png

Dört Aşamalı Hijyen Bariyeri

HasTavuk ürünleri üretim süreci; damızlık civcivlerin sağlıklı aileler oluşturmasıyla başlar. Sağlıklı anne babalardan elde edilen sağlıklı yavrular hijyenik bir şekilde yetiştirilir. Sağlıklı yavrular doğal ve hijyenik yemlerle beslenir, hijyenik ve İslami kurallara uygun olarak kesilir. Piliç eti ve ürünleri hijyenik ve soğuk zincir kurallarına uygun olarak sevk edilerek tüketicilerimizin sofralarına ulaşır. Çiftlikten sofraya HasTavuk bünyesinde ve güvencesinde gerçekleşen bu dört aşamada biyogüvenlik kuralları çok sıkı bir şekilde ayrı ayrı sağlanmaktadır. 

HasTavuk’un sofralara sunduğu piliç eti ve ürünleri, HasTavuk tarafından oluşturulan sağlıklı civcivlerin, HasTavuk tarafından yetiştilen ve üretilen sağlıklı yemlerle beslenip büyütüldükten sonra HasTavuk tesislerinde kesilmesiyle elde edilir. Bu entegre sistem; HasTavuk ürünlerinin üzerinde bulunan barkodtan geriye dönük olarak, hangi gün kesildiğini, hangi büyütme kümesinden geldiğini, hangi yemi yediği ve bu yemin hangi tarladan gelen mısırla yapıldığını izleyebilme olanağı sağlar. Biz bu sisteme çiftlikten sofraya dört aşamalı hijyen bariyeri diyoruz.